LEES MIJ!

Welkom op de Nederlandse Laboratorium Blog!

Deze weblog is een nieuw platform voor informatieuitwisseling voor iedereen die op de een of andere manier verbonden is aan het laboratorium. Deze weblog is bedoeld voor laboratoriummedewerkers, managers, consultants, studenten etc. Dit is een weblog voor en door u, de gebruikers van deze weblog. Hoe meer van u bijdragen aan de inhoud van deze weblog, hoe waardevoller de informatie voor iedereen zal zijn.

Uw bijdragen dienen betrekking te hebben op het laboratorium. Hierbij kunt u onder anderen denken aan organisatorische aspecten, ideeën  tot efficiëntieverbetering, automatisering & software, analysemethoden etc etc. Ook aankondigingen van seminars, beurzen en cursussen zijn welkom op deze blog.

Hoe kunt u bijdragen?

Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. U stuurt een e-mail naar info@labconsultants.nl. Wij sturen u dan een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u daarna kunt inloggen. Nadat u heeft ingelogd kunt u zelf informatie op de weblog plaatsen door rechtsboven op uw dashboard op “Nieuw bericht” te klikken. Het gebruik van WordPress wijst zich verder eigenlijk vanzelf. Eventueel kunt u ook vanuit Microsoft Office een bericht op deze weblog publiceren. Additionele informatie hierover is op diverse plaatsen op het Internet te vinden.

Louis Uunk (LUFC LabConsultants, oprichter van Nederlandse Laboratorium Blog)

E-mail: louis@labconsultants.nl

Website: http://www.labconsultants.nl

PS: Wij behouden het recht om berichten die op de een of andere manier aanstoot geven niet te publiceren en te verwijderen!